Melissa Horn

Nasjonalitet: Sverige

Melissa Horn er en av Sveriges største og mest ettertraktede artister. Med sine dype tekster om kjærlighet og relasjoner, har hun rørt et stort publikum med sin musikk i over 15 år.
Det har hun gjort med hiter som "Jag saknar dig mindre och mindre", "Som jag hade dig forut" og "Lät du henne komma närmre".

Høsten 2021 var hun å se i «Så Mycket Bättre», den svenske versjonen av "Hver gang vi møtes", og versjonen av Cherries "Lämna honom" rørte Sverige dypt. Tolkningen ble raskt en radiofavoritt, og er streamet over 20 millioner ganger på Spotify.

Året etter turnerte Melissa med nesten 60 konserter, hvor mange av dem var utsolgt. Publikums respons var fantastisk. Etter flere album som ga både gull og platina, flere Grammy-nominasjoner og topplisteplasseringer, er det fortsatt turneene som betyr mest for Melissa Horn.

Våren 2024 slippes den nye musikken hennes på turné igjen, med en serie intime konserter i Sverige, Norge og Finland. I august kan hun oppleves under 50-årsjubileet til Festspillene i Elverum!

Les mer

Melissa Horn

Ungdomssym­fonikerne

Orkester

Ole Edvard Antonsen

Trompet